Често Задавани Въпроси

Това е Партньорска програма, която Ви позволява да получавате комисиона за всеки един препоръчан клиент от Вас към inbet.com, докато той има активна сметка при нас.

Дори да не притежавате собствен уебсайт, от който да пренасочвате клиенти към платформата на INBET.COM, можете да промотирате платформата чрез други рекламни системи. Но все пак е важно да запомните, че клиентите предпочитат да се доверят на надежден и уважаван източник.

Натиснете бутон „Регистрация“ и започнете да попълвате Регистрационната форма. Попълването ще Ви отнеме няколко минути, като на финалната фаза е необходимо да прочетете и потвърдите, че сте съгласни с нашите Правила и Условия. След това натиснете бутона за потвърждение. Регистрацията Ви ще бъде разгледана в рамките на 5 работни дни.

Не, регистрацията е напълно безплатна.

Партньорите нямат право да използват кодовете и бонус материалите от своята Партньорска сметка. Ако желаете да бъдете едновременно наш Партньор и клиент, трябва да се регистрирате с отделен акаунт директно на нашия сайт.

Когато INBET.COM бъде посетен чрез Ваш уникален линк и посетителят създаде собствена регистрация, той автоматично бива свързан с Вашия Афилиейт акаунт.

На Партньора се разрешава да има само една Партньорска сметка.

Ако имате два или повече сайта, не е нужно да правите нова партньорска сметка за всеки един от тях. Свържете се с Нас и ние ще добавим сайтовете  към съществуващата Ви партньорска сметка.

Не можем да Ви дадем точен отговор на този въпрос. Много от нашите Афилиейти извличат максимума от тази колаборация и печелят хиляди левове на месец. От наша страна ние предлагаме щедри комисиони, за да бъдат удовлетворени нашите партньори.

Комисионата, която получавате за всеки доведен клиент, е в размер на 30%. За да направите теглене, е необходимо да имате най-малко 3, доведени от Вас клиенти, които да са изиграли минимум 50 валутни единици  в рамките на календарния месец.

Приходът за афилиейт партньора се изчислява на база на Нетната печалба.

Ето как се изчислява Нетната печалба:
Нетната печалба = Нетната игра (стойността на залозите минус печалбите на препоръчания от Вас клиент) минус следните:

  • разликата от залозите направени с бонус средства и изплатените по тях печалби
  • данъци и такси към доставчици
  • оспорените плащания

INBET.COM плаща комисиона на процент от загубените средства на препоръчания от Вас клиент, докато той има активна сметка при нас.

Комисионата се изплаща до 15-то число на следходния месец.

Като наш партньор Вие имате достъп до онлайн статистика по всяко време на денонощието. Влезте с Вашите потребителско име и парола в Партньорския интерфейс, където можете да следите баланса си, както и баланса на доведените от Вас клиенти в реално време.

Негативният, също както и позитивният баланс, се прехвърля към следващ месец. Ако през Януари имате баланс – 1000 валутни единици, а в края на Февруари сте на + 2000 валутни единици, плащането Ви в началото на Март месец ще бъде в размер на 1000 валутни единици.

Не, няма какво да изгубите от партньорство с Inbet. Единственото, което бихте могли да постигнете, е печалба!

Афилиейт статистиката бива обновявана на всеки 24 часа.

Разбира се. Можете да достъпите тази информация, като влезете във Вашия профил, след което посетите страницата със статиските Ви.

Предлагаме опция за банков трансфер или превод на средствата по съществуваща вече сметка в ePay.bg

Като лицензиран букмейкър за България ние ще начисляваме и осъществяваме плащанията в Български лева и Евро.

Като Партньор се задължавате да рекламирате inbet.com само и единствено чрез специалните рекламни материали, които ще намерите в интерфейса на Вашата партньорска сметка.

Можете да прочетете пълните Правила и Условия тук.